Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Ardbeg 10 years, Islay

På lager

Ardbeg 10 years, Islay

Ardbeg 10 år er en speciel aftapning af Ardbeg, da det var den første i serien som ikke blev kølefiltreret. Kølefiltrering er som sådan ikke en negativ ting da det skabte stabilitet i kvaliteten af whisky i en tid hvor industrien var mindre raffineret end den er i dag. Ardbeg 10 år bevarer sin karakter hele vejen fra fad til flaske.

Duft: Exceptionel dybde og balance. Ved fuld styrke er aromaen et forførende mix af toffey og chokoladesødme, kanel og medicinal fenoler. Frisk citrus og florale noter af hvidvin er tilstede lige såvel som noter af melon, pære, karamelcreme, frisk havsprøjt og bål.

Smag: Indledningsvis er der en moderat og ren sødme efterfulgt af en mundfuld dyb tørverøg. Nuancer af tobak og

475,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Ardbeg 10 years, IslayArdbeg 10 år er en speciel aftapning af Ardbeg, da det var den første i serien som ikke blev kølefiltreret. Kølefiltrering er som sådan ikke en negativ ting da det skabte stabilitet i kvaliteten af whisky i en tid hvor industrien var mindre raffineret end den er i dag. Ardbeg 10 år bevarer sin karakter hele vejen fra fad til flaske. Duft: Exceptionel dybde og balance. Ved fuld styrke er aromaen et forførende mix af toffey og chokoladesødme, kanel og medicinal fenoler. Frisk citrus og florale noter af hvidvin er tilstede lige såvel som noter af melon, pære, karamelcreme, frisk havsprøjt og bål.Smag: Indledningsvis er der en moderat og ren sødme efterfulgt af en mundfuld dyb tørverøg. Nuancer af tobak og stærk espresso viser sig og må siden vige for sirup -og lakridstoner. Mundfornemmelsen er let krydret, vedhængende, fuld og tør.Eftersmag: Lang og røget. En røget sødlighed bliver hængende på tungen med en karakter af knust tørv og maltet korn.

Yderligere information

Yderligere information

AlkoholprocentNej
VolumeNej
ProduktstørrelseNej
Bedømmelser