Er AFHOLDT Spiritus festival 2018 Se fuld størrelse

Er AFHOLDT Spiritus festival 2018

ER AFHOLDT NÆSTE GANG ER 2/2-2019   

SKJOLDBURNE  afholder for 7. gang rom og whisky messe i Centerhallen.

 Årets store spiritusmesse afholdes i Centerhallen på Lilledal 4

Lørdag d.27 Januar. kl 11.00 til 15.30

Her får du muligheden for at smage på over 300 forskellige skotske og andre spændende maltwhiskyer og rom fra Caribien.

Vinterens Spiritus Festival hos Skjold Burne Vinhandel Allerød byder på mange spændende nyheder og gode gamle kendinge.

ed køb af biletter kan de afhentes i butikken eller hvis du vil have dem sendt så skriv en besked.

Flere detaljer

DKK 200,00

2 andre varer i samme kategori:

Skjold Burne vinhandel afholder for 7. gang rom og whisky messe i Centerhallen.

Allerød Spiritus Festival

Elsker du et godt glas Whisky eller Rom, eller hvad med en lækker Gin & Tonic. Så er her et godt bud på hvor du skal bruge din eftermiddag lørdag den 27. januar.

Spiritus Festival 2018 afholdes i Centerhallen og arrangeres af Skjold Burne Allerød. Her har du mulighed for at smage mere med end 300 forskellige kvalitetsspiritusser og få en god lærerig snak om, og inspiration til din næste flaskeindkøb.

Konceptet er, at du køber en billet til spiritusfestivalen, hvor du udover entreen får et lækkert smageglas med en velkomstdram og 5 poletter, som du omveksler til smagsprøver.

Masser af Nørderi og Sjove Oplevelser

Allerød Spiritus Festival handler om at hygge sig og få nogle gode oplevelser med hjem. Dette er enestående chance for, at få en snak med de dygtige fagfolk der præsenterer flaskerne. Vi ”nørder” på den sjove måde og der er mulighed for, at få nogle gode flasker med hjem til barskabet.

Arrangementet henvender sig til alle over 18 år som interesserer sig for spændende kvalitetsspiritus. Som et helt særligt tiltrækningsplaster har vi en Kultbar med meget dyre og sjældne flasker. Her har du mulighed for at få en helt særlig oplevelse og fx smage gammel Jamaica rom fra 1941.

Allerød Spiritus Festival afholdes i Centerhallen – Lilledal 10, lørdag den 27. januar fra klokken 11:00 til 15:30. Billetter købes til 200 kr. hos Skjold Burne Allerød.