El Dorado 21 år Guyana

På lager

El Dorado rum 21 år

El Dorado roms uovertrufne karakter er resultatet af en lang historie og en forædlingsproces, som går hundreder tilbage. I århundreder er El Dorado rom blevet lagret i egetræsfade, hvilket intensiverer den fortryllende aroma og smag i rom. For Demerara Distillers vil målet altid være at efterstræbe dem perfekte smag. Dette er en af grundende til at destilleriet er verdensberømt.

El Dorado 21 års tilbyder en fantastisk pirrende smag og har vundet 7 ud af 10 guldmedaljer ved prisuddelingen Caribean Rum Taste.

Fra Guyana 43%

855,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

El Dorado rum 21 årEl Dorado roms uovertrufne karakter er resultatet af en lang historie og en forædlingsproces, som går hundreder tilbage. I århundreder er El Dorado rom blevet lagret i egetræsfade, hvilket intensiverer den fortryllende aroma og smag i rom. For Demerara Distillers vil målet altid være at efterstræbe dem perfekte smag. Dette er en af grundende til at destilleriet er verdensberømt.El Dorado 21 års tilbyder en fantastisk pirrende smag og har vundet 7 ud af 10 guldmedaljer ved prisuddelingen Caribean Rum Taste.Fra Guyana 43%

Yderligere information

Yderligere information

AlkoholprocentIkke tilgængelig
VolumeIkke tilgængelig
ProduktstørrelseIkke tilgængelig
FarveIkke tilgængelig
Bedømmelser