Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

PUSSERS SPICED

På lager

PUSSERS SPICED


Pusser’s Spiced er Caribisk rom på Sukkerørs melasse. Den er,  smagsgivet med en række caribiske krydderier, som over en periode på syv dage udblødes i rommen

299,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

PUSSERS SPICED

Pusser’s Spiced er Caribisk rom på Sukkerørs melasse. Den er,  smagsgivet med en række caribiske krydderier, som over en periode på syv dage udblødes i rommen. Den er tappet ved 35% - en ganske respektabel alkoholprocent for en spiced rum. Difford’s Guide har i øvrigt belønnet Pusser’s Spiced med karakteren 5/5!

Farve: Kobber.
Duft: Kanel, ingefær, brun farin og egetræ.
Smagsnoter: Tørret frugt, brun farin og karamel, med ingefær og lakrids i eftersmagen.

Serveringsforslag: Kan nydes rent over is, med ginger beer eller i cocktails.

At sige, at Pusser’s Rum er et historisk vigtigt rombrand er måske lidt af en underdrivelse. Det er ingen hemmelighed, at rom har spillet en yderst central rolle i den britiske flådes dagligdag. Den daglige ”tot” udskænkedes af skibets ”purser”, som også stod for at håndtere skibets pengebeholdning. Det var, selvsagt, et vigtigt erhverv, som kun betroedes mænd af en vis karakterstyrke. Navnet ”Pusser’s” kommer fra purser, og i 1979 – ni år efter den daglige romudskænkning ophørte – erhvervede Pusser’s eneretten til den oprindelige opskrift på den ægte Navy Rum. Som tak går en procentdel af salget til at støtte The Royal Naval Sailor’s Fund. For denne filantropiske dåd er grundlæggeren, Charles Tobias, blevet tildelt Den Ypperligste Orden af det Britiske Imperium. Og rommen er god!

Yderligere information

Yderligere information

AlkoholprocentNej
VolumeNej
ProduktstørrelseNej
Bedømmelser