Der er 40 varer.

Pibetobak til rygere med sans for god kvalitet

Her i Skjold Burne Vinhandels webshop har vi samlet en række af den bedste pibetobak, som du nemt og enkelt kan købe online. Derved behøver du ikke at komme hen i vores vinhandel for at købe din pibetobak. Vores fysiske butik har solgt tobak, vin og spiritus i mere end 50 år, og den erfaring bruger vi nu til vores online-salg.

Bredt udvalg af pibetobak til enhver anledning

Vi forhandler et bredt udvalg af My Own Blend, og der er noget for enhver smag og for enhver anledning. Det kan være til dig selv, når du skal hygge dig, eller det kan være en gave til en god ven. Bemærk, at noget pibetobak fra My Own Blend har skiftet navn. Derudover har vi blandt andet Capsten Orginal Navy Cut, som nærmest er en klassiker.

Bestil i dag eller ring for at stille spørgsmål

Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre mere om vores produkter, herunder pibetobak. Du er især velkommen, hvis du oplever problemer med din bestilling. Du kan sende en e-mail til os på vin@skjoldburne-allerod.dk, men du er også velkommen til at ringe til os på telefon 48 17 29 88.

Underkategorier

 • My Own Blend Standard
  My Own Blend Standard til den klassiske piberyger Hos Skjold Burne Vinhandel har vi forhandlet pibetobak i 50 år, og vi fører blandt andet My Own Blend Standard i vores webshop. Bredt udvalg af tobak fra My Own Blend Standard Vi har altid sat pris på god pibetobak, og derfor har vi et bredt udvalg af tobak. Derfor forhandler vi blandt andet My Own Blend Standard, herunder My Own Blend Bronze, som tidligere hed Bourbon, og My Own Blend Golden Sun, som tidligere hed Vanilla Snow. Send os gerne en e-mail på vin@skjoldburne-allerod.dk eller ring til os på telefon 48 17 29 88, men du er også velkommen i butikken. Men det er nemt at købe i vores online webshop.
 • My Own Blend Royal
  My Own Blend Royal til den krævende piberyger Hos Skjold Burne Vinhandel har vi solgt alle former for pibetobak i 50 år, og vi kan blandt andet tilbyde My Own Blend Royal til den mere krævende piberyger. Spændende tobaksblandinger fra My Own Blend Royal My Own Blend Royal er en lidt bedre pibetobak, som består af nogle spændende tobaksblandinger. Vores My Own Blend Livgardens Vintage Blend er populær, men My Own Blend Jubilæumsblandingen er også god. Vi har endvidere My Own Blend Kong Frederik Danish, som tidligere hed Mellow. Kontakt os på vin@skjoldburne-allerod.dk eller på telefon 48 17 29 88, hvis du har spørgsmål. Ellers kan du købe din tobak i butikken eller i webshoppen.
 • My Own Blend Individuel
  My Own Blend Individuel til den nysgerrige ryger Hos Skjold Burne Vinhandel har vi 50 års erfaring med pibetobak, og vi har sammensat et udvalg af My Own Blend Individuel til den nysgerrige ryger. Kreative tobaksblandinger fra My Own Blend Individuel My Own Blend Individuel består af nogle kreative tobaksblandinger. Vi har for eksempel My Own Blend Athena med tobak fra USA, Afrika og Brasilien, og vi har My Own Blend Curly 44, som blandt andet består af lys tobak. Eller My Own Blend Passion med en smag af vanilje. Kontakt os på vin@skjoldburne-allerod.dk eller ring på telefon 48 17 29 88 for at høre mere. Det er nemt at bestille online, hvis du ikke kan besøge os i butikken i Allerød.
 • Rattrays Skotsk Tobak
  Rattrays Skotsk Tobak for unikke piberygere Hos Skjold Burne Vinhandel forhandler vi Rattrays Skotsk Tobak, og vi har mere end 50 års erfaring med pibetobak. Nu sælger vi det også i vores online webshop til piberygere, som vil det unikke. Mange interessante mærker fra Rattrays Skotsk Tobak Rattrays Skotsk Tobak er for piberygere, som ønsker noget mere. Vi kan blandt andet tilbyde Marlin Flake, som er en mørkebrun pladetobak af medium styrke. Eller måske Black Mallory, som er en mørk blanding af kraftig latakia og med tyrkiske overtoner. Vi har også Highland Targe, som er en mild/medium tobak. Send gerne en e-mail til vin@skjoldburne-allerod.dk eller ring på telefon 48 17 29 88. Du er velkommen i butikken, men det er nemt at bestille online.
 • Standard tobak
  Her er tobak fra de store producenter som STG og Mac Barren 

Varer sidevis

Varer sidevis