Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Cigarer

Cigarer såsom MOB-cigarer 

Hos Skjold Burne Vinhandel sælger vi cigarer såsom MOB-cigarer (My Own Blend)  Du kan købe MOB-cigarer og vores øvrige cigarer online eller i vores butik.

 

9 vare(r)
CAOBellaRobustoAluTube-20
CohibaSigloIV-20
JoseLPiedraPetitCazadores-20
RomeoYJulietaRomeoNo2Tubos-20
GuantanameraCristales-20
CohibaShort-20
171,00 kr
CohibaMini-20
102,00 kr
MontecristoMini-20
CamachoHundurasRobustoTubosRd-20
9 vare(r)

MOB-cigarer er håndrullede i Den Dominikanske Republik

Longfiller-cigarer såsom MOB-cigarer bliver håndrullede i Den Dominikanske Republik. Sammensætningen af tobakkerne er nøje afstemt for at sikre smagen i hver serie.

En håndrullet longfiller-cigar består af 100 % hele blade som indlægstobakker, et omblad, som samler indlægstobakkerne, og et yderst nøje udvalgt dæksblad, som er med til at give disse cigarer det smukke udseende. Du kan ikke nødvendigvis sige noget om styrken i MOB-cigarer ud fra dæksbladets farve.

Dæksbladet i MOB-cigarer har alligevel en stor betydning for cigarens smag, idet en tommelfingerregel lyder, at 50 % af cigarens smag kommer fra dæksbladet. Dog gælder det, at jo større format disse cigarer har, jo mindre betydning har dæksbladet for smagen.

Indlægstobakkerne i MOB-cigarer er unikke kombinationer af 2-3 kendte tobakssorter, og blandingen af blade afgør den enkelte cigars krop eller styrke.

Inden tobaksbladene bliver til færdige cigarer, gennemgår MOB-cigarer en fermenterings- eller modningsproces, som forbedrer tobakkens karakteristika og sikrer, at den giver en blød smag. Fermenteringen foregår under yderst kontrollerede forhold, hvor både temperatur og fugtighed nøje kontrolleres og styres ved, at stakkene med tobaksblade tjekkes, vendes og kombineres, indtil tobakken til de nye MOB-cigarer er som ønsket.

For tobakker, der bruges til MOB-cigarer, tager fermenteringen mellem 6 og 14 uger afhængigt af, hvilken tobakssort det drejer sig om.

Cigar Nielsen er unikke håndrullede cigarer

Cigar Nielsen dækker over cigarer, som er håndrullet af Danmarks eneste cigarmager, Niels Nielsen. I den danske cigarmagertradition har trækket i cigaren altid været det allervigtigste. Dernæst kommer udseendet, for selvfølgelig skal cigarer også være flot og se på.

"Man ryger jo cigaren først med øjnene, som min læremester sagde," siger Niels Nielsen. Efter min mening er livet for kort til cigarer med dårligt træk, og derfor laver jeg de fleste cigarer med den danske tradition: papir og vikkelramme.

Skriv en e-mail til vin@skjoldburne-allerod.dk eller ring på telefon 48 17 29 88, hvis du har et spørgsmål. Du er også velkommen i butikken, men det er nemt og hurtigt at købe MOB-cigarer og andre cigarer online.