Der er ingen varer

Spiritus og brændevin til hverdag og fest

Hos Skjold Burne Vinhandel har vi forhandlet tobak, vin og spiritus i 50 år, og nu er det muligt at købe online fra vores webshop. Du er naturligvis altid velkommen i vores traditionelle butik.

Sikker levering af flasker med spiritus

Vi har et bredt udvalg af mærker og produkter, og der er til enhver anledning, uanset det er til hverdag eller til fest. Vi sender til hele landet, og der er sikker levering.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 

Besøg os gerne i vores vinhandel, men ellers kan du bruge webshoppen. Du kan også ringe på telefon 48 17 29 88 eller skrive til vin@skjoldburne-allerod.dk.

Underkategorier

 • Rom
  Rom fra udvalgte egetræsfade til kendere Hos Skjold Burne Vinhandel har vi samlet et udvalg af rom i høj kvalitet, som vi sælger online i vores webshop. Vi har forhandlet tobak, vin og spiritus i vores forretning i over 50 år, og nu kan du bestille hjemmefra eller fra din smartphone. Du kan med andre ord bestille rom, uden du behøver at komme hen i vores vinhandel. Alt fra almindelig rom til det helt fortryllende Priserne på rom i webshoppen starter i et rimeligt prisniveau på lidt over 150 kroner, hvor alle kan være med. Hvis du er en kræsen rom-kender, og du vil have noget ganske særligt, kan du vælge en El Dorado 21 års. Den verdensberømt El Dorado-rom er blevet lagret i egetræsfade i århundreder, hvilket intensiverer den fortryllende aroma og smag. Det er nemt at bestille varer fra webshoppen Det er ganske nemt og helt enkelt at bestille rommen i vores webshop. Efter få klik er din rom godt på vej til din hoveddør med sikker levering. Du er velkommen til at besøge vores vinhandel i Allerød os eller at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg, hvis du mangler noget, eller hvis du oplever problemer. Du kan ringe på telefon 48 17 29 88, men du kan også skrive til os på vin@skjoldburne-allerod.dk.
 • Whisky
  Whisky forhandles online og i butikken Hos Skjold Burne Vinhandel har vi et bredt udvalg af whisky, som vi leverer sikkert i hele Danmark, hvis du ikke selv kan besøge vores vinhandel i Allerød. Spændende whisky i alle prisklasser Vi har samlet en række af de bedste mærker og i alle prisklasser. Vi kan blandt andet tilbyde en Langs Supreme 5 Years Old, som er i den billigere ende. Og vi kan tilbyde en Compass Box Last Vatted Malt 1974 i den noget dyrere ende. Compass Box er en lille progressiv, uafhængig whiskyaftapper. Besøg os gerne i butikken, men det er nemt at benytte webshoppen. Du er også velkommen til at ringe på telefon 48 17 29 88 eller at skrive til vin@skjoldburne-allerod.dk.
 • Andet spiritus
 • Cognac
  Cognac sælges online og leveres sikkert Hos Skjold Burne Vinhandel sælger vi cognac i vores butik i Allerød og i vores online webshop. Vi har naturligvis sikker levering i hele Danmark. Velsmagende cognac fra traditionsrige huse Vi har et bredt udvalg af god cognac. Prøv for eksempel denne Xanté Poire au Cogna, som er velegnet til hverdag og fest. Camus Extra er derimod noget helt særligt, og det er femte generation, som driver cognac-huset i områderne Grande Champagne og Borderies. Den er fløjlsblød og har en lang, vedholdende eftersmag. Du er velkommen til at besøge vores fysiske butik i Allerød, men du kan også bestille online. Du kan stille spørgsmål på telefon 48 17 29 88 eller på vin@skjoldburne-allerod.dk.
 • Brandy
  Brandy fra andre steder end Cognac og Armagnac Hos Skjold Burne Vinhandel tilbyder vi ægte brandy, som du kan købe i webshoppen, hvorpå vi sørger for sikker levering i hele Danmark. Ægte brandy kommer fra andre steder end Cognac og Armagnac, og der er ikke tale om de søde likørtyper. Vi fører blandt andet brandy fra Berneroy Vi kan blandt andet tilbyde Laine Napoleon V.S.O.P. eller Berneroy Calvados X.O. Sidstnævnte er den ældste Calvados fra Berneroy. Smagen er intens og kompleks med noter af bagte æbler, smør og nødder samt med diskrete noter af egetræ, lidt kanel og krydderier. Du er altid velkommen i butikken, hvis du ikke vil bestille online. Du kan endvidere ringe på telefon 48 17 29 88 eller sende en e-mail til vin@skjoldburne-allerod.dk.
 • Bitter
  Bitter som hyggelig digestif efter måltidet Hos Skjold Burne Vinhandel kan du finde en bitter til enhver anledning i vores webshop. Bitteren har traditionelt en smag af urter, og den kan indtages som en hyggelig digestif ved slutningen af et måltid. Gammel Dansk, Jægermeister eller en helt anden bitter Du kan naturligvis få den kendte bitter såsom Gammel Dansk, Jægermeister og Fernet Branca. Vi har endvidere Original Jensen, som er fremstillet på grundlag af en recept fra 1938. Du kan også prøve Ratzeputz. Du er velkommen til at sende en e-mail til vin@skjoldburne-allerod.dk eller ringe på telefon 48 17 29 88. Men det er nemt at bestille online, hvis du ikke vil besøge os i butikken i Allerød.
 • Likør og drinks mixere
  Likør og drinks-mixer-sæt til salg online Hos Skjold Burne Vinhandel har vi likør og drinks-mixer-sæt, som du kan købe i butikken, eller som du kan bestille online. Vi tilbyder sikker levering i hele Danmark. Drinks-mixer-sæt og spændende likør Vi kan blandt andet tilbyde Fentimans Tonic Water til et drinks-mixer-sæt. Og som likør kan vi byde på for eksempel Bols Advocaat Æggelikør og den berømte Kahlua. Eller måske Atholl Brose, som er verdens bedste whiskylikør. Den er propfyldt med Benromach Single Maltwhisky og andre gode sager. Du kan altid sende en e-mail til vin@skjoldburne-allerod.dk eller ringe til os på telefon 48 17 29 88. Det nemmeste er at bestille online eller at komme forbi butikken i Allerød.
 • Gin
  Gin i mange spændende varianter til hverdag og fest Her sælger vi gin online fra vores webshop. Vores vinhandel har solgt tobak, vin og spiritus i over 50 år, men nu tilbyder vi, at du kan købe fra din computer eller smartphone. Dermed behøver du ikke længere at besøge vores forretning for at købe gin til hverdag og fest. Alt fra prisvenlig gin til det komplekse og raffinerede Vi har samlet en bredt udvalg af gin, og det er lige fra den kendte Gordons, som er ganske prisvenlig, til nogle mere raffinerede gin-mærker. Det kan for eksempel være Monkey 47 Sloe, som hører til i topligaen af ginprodukter. Eller måske Citadelle, som bliver til i hjertet af Cognac. Den er superblød og en kompleks gin med 19 krydderier. Bestil dine varer med få klik i webshoppen Du bestiller de ønskede flasker med ganske få klik her i webshoppen, hvorpå den er godt og sikkert på vej til din dør. Men du er altid velkommen til at besøge eller kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du mangler noget helt bestemt. Du kan ringe til os på telefon 48 17 29 88, eller du kan sende en e-mail på vin@skjoldburne-allerod.dk.