Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

A.H.RIISE X.O.175 YEARS ANNIVERSARY

På lager

A.H.RIISE X.O.175 YEARS ANNIVERSARY - Limited edition

Dette år fejrer vi 175-året for AH Riise apotek.

Det blev etableret i 1838 i Charlotte Amalie St. Thomas Vestindien og denne udgivelsen er en begrænset udgave jubilæum rom, som er blandet fra nogle af vore ældste og fineste reservere rom.

To af de rom, der indgår i denne blanding er blevet modnet på gamle PX og Oloroso sherryfade som tilføjer til denne rom en stor kompleksitet med hint af karamel, vanilje og skovbær.

Bestil din flaske allerede nu fra din lokale AH Riise forhandler. Denne limited edition Rum vil være tilgængelig fra 20. oktober 2013.

559,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

A.H.RIISE X.O.175 YEARS ANNIVERSARY - Limited editionDette år fejrer vi 175-året for AH Riise apotek. Det blev etableret i 1838 i Charlotte Amalie St. Thomas Vestindien og denne udgivelsen er en begrænset udgave jubilæum rom, som er blandet fra nogle af vore ældste og fineste reservere rom. To af de rom, der indgår i denne blanding er blevet modnet på gamle PX og Oloroso sherryfade som tilføjer til denne rom en stor kompleksitet med hint af karamel, vanilje og skovbær. Bestil din flaske allerede nu fra din lokale AH Riise forhandler. Denne limited edition Rum vil være tilgængelig fra 20. oktober 2013.

Yderligere information

Yderligere information

Alkoholprocent40% - 42%
LandSt Thomas
Bedømmelser