Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Benromach 10 år

På lager

Benromach 10 år

Et mix af sherry og bourbon fade og for at tilføje yderligere godhed, er Benromach 10years 43% afsluttet i de bedste oloroso fade.

Farve: Fed Gylden med gult indslag.

Duft: Rig Sherry. Frugt, nød og chokolade. Delikate krydderier så som; kanel og brændt eg.

Smag: Smagsrig. Tankerne ledes hen mod hindbær, brombær, vellavet oloroso sherry. Cremet malt. Afslutter med en fin lille tørverøg. Velbalanceret. Et lille mesterværk.

449,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Benromach 10 årEt mix af sherry og bourbon fade og for at tilføje yderligere godhed, er Benromach 10years 43% afsluttet i de bedste oloroso fade.Farve: Fed Gylden med gult indslag.Duft: Rig Sherry. Frugt, nød og chokolade. Delikate krydderier så som; kanel og brændt eg.Smag: Smagsrig. Tankerne ledes hen mod hindbær, brombær, vellavet oloroso sherry. Cremet malt. Afslutter med en fin lille tørverøg. Velbalanceret. Et lille mesterværk.Kommentar: På Benromach har Gordon & MacPhail fra 1998 sat tørveniveauet op til at ligge mellem 8 -10ppm. hvilket rent faktisk var tørveniveauet i Speyside i de rigtig gode gamle dage.Benromach er grundlagt i 1898 og blev købt - nogle vil mene reddet - af Gordon & MacPhail i 1993. Et omfattende geninstalerings program blev sat i værk og i netop 1998 kunne Prinsen af Wales foretage den officielle genåbning af destilleriet. Benromach er med en årsproduktion på kun 150.000 liter - eller ca. 20 tønder om ugen - Speyside’s mindste destilleri.

Yderligere information

Yderligere information

Alkoholprocent43% - 46%
Bedømmelser