Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

El Dorado 12 år

På lager

Eldorado rum 12 år

Eldorado roms uovertrufne karakter er resultatet af en lang historie og en forædlingsproces, som går hundreder tilbage. I århundreder er El Dorado rom blevet lagret i egetræsfade, hvilket intensiverer den fortryllende aroma og smag i rom. For Demerara Distillers vil målet altid være at efterstræbe dem perfekte smag. Dette er en af grundende til at destilleriet er verdensberømt.

El Dorado 12 års tilbyder en fantastisk pirrende smag og har vundet 7 ud af 10 guldmedaljer ved prisuddelingen Caribean Rum Taste.

Fra Guyana 40%

400,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Eldorado rum 12 år. Eldorado roms uovertrufne karakter er resultatet af en lang historie og en forædlingsproces, som går hundreder tilbage. I århundreder er El Dorado rom blevet lagret i egetræsfade, hvilket intensiverer den fortryllende aroma og smag i rom. For Demerara Distillers vil målet altid være at efterstræbe dem perfekte smag. Dette er en af grundende til at destilleriet er verdensberømt.El Dorado 12 års tilbyder en fantastisk pirrende smag og har vundet 7 ud af 10 guldmedaljer ved prisuddelingen Caribean Rum Taste.Fra Guyana 40%

Yderligere information

Yderligere information

Alkoholprocent40% - 42%
LandGuyana
Bedømmelser