Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Georg Franck Boonekamp

På lager

Georg Franck Boonekamp

Boonekamp er en klassisk lidt sødlig type bitter, som laves i blandt andet Danmark, Tyskland og Holland. Ifølge historien blev den første Boonekamp produceret i Holland i 1743 af Petrus Boonekamp.

Boonekamp virker ansporende for appetitten og er god for fordøjelsen efter maden. Har man mavekneb siges det at en Boonekamp kan hjælpe. Denne fremragende Bitter bør forefindes i enhver god husholdning.

Georg Francks Originale Boonekamp fremstilles i dag efter en gammel recept der stammer fra den hedengangne Georg Francks Vinhandel i København grundlagt 1890, og som blev overtaget af Taster Wine A/S i april 1958.

Efter denne opskrift anvendes kun de bedste udtræk fra en kombination
Georg Francks Originale Boonekamp har en klassisk
119,75 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Georg Franck BoonekampBoonekamp er en klassisk lidt sødlig type bitter, som laves i blandt andet Danmark, Tyskland og Holland. Ifølge historien blev den første Boonekamp produceret i Holland i 1743 af Petrus Boonekamp. Boonekamp virker ansporende for appetitten og er god for fordøjelsen efter maden. Har man mavekneb siges det at en Boonekamp kan hjælpe. Denne fremragende Bitter bør forefindes i enhver god husholdning.Georg Francks Originale Boonekamp fremstilles i dag efter en gammel recept der stammer fra den hedengangne Georg Francks Vinhandel i København grundlagt 1890, og som blev overtaget af Taster Wine A/S i april 1958.Efter denne opskrift anvendes kun de bedste udtræk fra en kombination af mere end 10 forskellige urter.Georg Francks Originale Boonekamp har en klassisk Boonekamp smag, fin og med et godt bid. Her er stor fylde og den karakteristiske bitre afslutning.Serveres ved stuetemperatur.
Yderligere information

Yderligere information

AlkoholprocentIkke tilgængelig
Bedømmelser