Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Glengoyne, 10 Years Old, Highland Single Malt

På lager

Glengoyne, 10 Years Old, Highland Single Malt

Smagsnoter på Glengoyne 10 år skrevet af den kendte danske Whisky ekspert og Master of Malts Martin Markvardsen, Whisky Manager, Craigellachie Hotel, Scotland, www.craigellachie.com

Aroma. En dejlig livlig aroma med masser af noter af malt. Frugt i en dejlig blanding af tørret og frisk frugt, æble samt lidt pære kommer frem. En smule nød kommer frem.er det valnød som gør aromaen dejlig fyldig.

Smagen: Aromaen følges dejligt med smagen, dog er her lidt mere frisk frugt især æbler kommer til at fuldende denne pragtfulde smag. Her kommer også lidt mere sødme frem. Den bærer præg af rigtig gode fade som har givet den et hint af vanilje.

Finish: Forbavsende lang, alderen taget i betragtning.

499,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Glengoyne, 10 Years Old, Highland Single MaltGlengoyne destilleriet ligger i en skovbevokset dal ved en lille flod, der løber ud i Loch Lomond. Det bløde vand fra floden indgår i fremstillingen af Glengoyne. Brugen af lufttørret byg og en langsom destillering giver en kompleks whisky med flotte bløde og frugtrige nuancer. Smagsnoter på Glengoyne 10 år skrevet af den kendte danske Whisky ekspert og Master of Malts Martin Markvardsen, Whisky Manager, Craigellachie Hotel, Scotland, www.craigellachie.comAroma. En dejlig livlig aroma med masser af noter af malt. Frugt i en dejlig blanding af tørret og frisk frugt, æble samt lidt pære kommer frem. En smule nød kommer frem.er det valnød som gør aromaen dejlig fyldig.Smagen: Aromaen følges dejligt med smagen, dog er her lidt mere frisk frugt især æbler kommer til at fuldende denne pragtfulde smag. Her kommer også lidt mere sødme frem. Den bærer præg af rigtig gode fade som har givet den et hint af vanilje.Finish: Forbavsende lang, alderen taget i betragtning. Det er her i finishen at Glengoyne viser sit værd. En dejlig behagelig og sødlig eftersmag.Kommentar: Den 10 års Glengoyne er en nydelse for kender og en rigtig god indgangsvinkel til den som gerne vil i gang med at udforske skotsk single malt whisky. En god repræsentant for det sydlige højland. Et par dråber vand gør at den åbner sig og giver sig fuldt til kende. En dejlig aperitif.

Yderligere information

Yderligere information

AlkoholprocentNej
Bedømmelser