Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Hutchison's Ginger Wine

På lager

Hutchison's Ginger Wine

Denne skotske specialitet - ingefærvin - anvendes til velkomstdrink, mixers eller kan nydes som den er - vel afkølet.

Denne "Ingefær vin" dateres helt tilbage til starten af dette århundrede. Det var en af Skotlands mest initiativrige vinkøb-mænd, J.G. Thomson, som fik ideen til en "Ingefær vin". Han satte en af sine medarbejdere, Robert Hutchison, til at fremstille denne specielle opskrift, som er baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol.

2 populære opskrifter:
En populær anvendelse er med 2/3 æble cider og med en isterning - en „summer-cooler“ eller med 1/3 blended whisky - en „Whisky Mac“.

115,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hutchison's Ginger WineDenne skotske specialitet - ingefærvin - anvendes til velkomstdrink, mixers eller kan nydes som den er - vel afkølet. Denne "Ingefær vin" dateres helt tilbage til starten af dette århundrede. Det var en af Skotlands mest initiativrige vinkøb-mænd, J.G. Thomson, som fik ideen til en "Ingefær vin". Han satte en af sine medarbejdere, Robert Hutchison, til at fremstille denne specielle opskrift, som er baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol.Det lykkedes at fremstille "ginger wine", som mest er kendt i Holland udenfor de britiske øer.Skotterne bruger "ginger wine" til at lave en "Whisky Mac" - hvor "ginger wine" blandes i whisky. Den tager den skarpe smag fra mange blends, og tilføjer den milde smag af ingefær.Vi anbefaler Hutchisons Ginger Wine "on the rocks", som en "Whisky Mac" - men også som en velkomstdrink med is.Ginger Wine kan derudover blandes med rom, gin og cognac. Til meget stærke retter, anbefales Ginger Wine også. 2 populære opskrifter:En populær anvendelse er med 2/3 æble cider og med en isterning - en „summer-cooler“ eller med 1/3 blended whisky - en „Whisky Mac“.

Yderligere information

Yderligere information

AlkoholprocentNej
Bedømmelser