Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Julia Grappa Invecchiata

På lager

Julia Grappa Invecchiata

Julia Grappa Invecchiata stammer fra det nordøstlige Italien. Efter destillering på druekvas af højeste kvalitet lagres grappaen 12 måneder på egetræsfade. Den lange fadlagring giver en ravgylden farve og en harmonisk smag, som er rig på nuancer samt en delikat eftersmag, som efterlader et indtryk af en perfekt og rund grappa.

Vi råder Dem til at nyde den i ro og mag for at nyde alle aspekter af smagen og ved stuetemperatur. Italienerneserverer en god grappa som afslutning på det perfekte måltid.

179,75 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Julia Grappa InvecchiataNogle vinbønder producerer en brændevin af druekvaset, der bliver tilbage efter presningen af druerne til vin. I Italien kaldes denne brændevin for grappa, i Frankrig kaldes det Marc, og tyskerne kalder det Trester.Julia Grappa Invecchiata stammer fra det nordøstlige Italien. Efter destillering på druekvas af højeste kvalitet lagres grappaen 12 måneder på egetræsfade. Den lange fadlagring giver en ravgylden farve og en harmonisk smag, som er rig på nuancer samt en delikat eftersmag, som efterlader et indtryk af en perfekt og rund grappa.Vi råder Dem til at nyde den i ro og mag for at nyde alle aspekter af smagen og ved stuetemperatur. Italienerneserverer en god grappa som afslutning på det perfekte måltid.

Yderligere information

Yderligere information

AlkoholprocentIkke tilgængelig
Bedømmelser