Aldersbegrænsning

For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Beklager! For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.

Kraken dark spiced

På lager

Gennem tiderne har eksistensen af et mystik søuhyre, kaldet "The Kraken", været genstand for heftig debat, bland søfolk og specialister i undervandsarkæologi.

Er du endnu ikke helt overbevist, så prøv Kraken Black Spiced Rum. Mærk uhyret i din mave og overvej beviserne igen. Du vil snart komme til den konklusion, at The Kraken er sprællevende og eksisterer blandt os.

239,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Gennem tiderne har eksistensen af et mystik søuhyre, kaldet "The Kraken", været genstand for heftig debat, bland søfolk og specialister i undervandsarkæologi.Legenden om uhyret begynder i det 12. århundredes Norge, hvor søfolk beretter om et væsen så stort, at det ofte forveksles med en ø. Tegninger og optegnelser fra slutningen af 1700 tallet, illustrerer en kæmpe blæksprutte, der angriber skibe med sine mange lange arme. I nyere tid hævder forskere at Kraken er en kæmpe blæksprutte, stor nok til at nedkæmpe en hval, som angivelige skal have angrebet tre skibe.Sådan en hændelse fandt sted natten til den 12. februar 1932, hvor det portugisiske fragtskib "Juana Fumbal" forsvandt 4 sømil nord for Azorerne. Lokale fiskere, der ankom til stedet, bekræfter, at de fandt tyk sort blæk på vandets overflade og mærker fra sugekopper på de flydende vragdele. Der var ingen overlevende.Er du endnu ikke helt overbevist, så prøv Kraken Black Spiced Rum. Mærk uhyret i din mave og overvej beviserne igen. Du vil snart komme til den konklusion, at The Kraken er sprællevende og eksisterer blandt os.

Yderligere information

Yderligere information

Alkoholprocent40% - 42%
LandTrinidad
Bedømmelser